ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Jobba hos oss

ByggDialog är Sveriges ledande partneringentreprenör. I vårt arbetssätt bygger dialog, öppenhet och samarbete framgång. Välkommen till ett lag där alla är lika viktiga.

ByggDialog är ett Karlstadsbaserat byggföretag som verkar på den svenska marknaden. I våra projekt är det lika viktigt att tidplanerna hålls som att människorna trivs.

Vi gillar prestigelösa, ärliga och pålitliga samarbeten. Därför genomför vi alla våra projekt enligt ByggDialogs partneringmodell, som är en motvikt till det traditionella arbetssättet i byggbranschen. Den bygger på full transparens och innebär att alla medarbetare kan bidra med sina kunskaper.

Många som börjar jobba hos oss har vi fått tips om av våra beställare, samarbetspartners eller egna anställda. Men vi behöver komma i kontakt med fler än så. Vi söker ständigt efter duktiga personer inom bygg, såsom produktionschefer, projektledare för tidiga skeden och erfarna projektingenjörer, som delar vår syn på hur byggprojekt bör genomföras. Känns ingen av våra utannonserade tjänster rätt för just dig? Då är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Möt våra medarbetare för att läsa mer om hur det är att jobba inom ByggDialog.

Vill du jobba med oss? Då vill vi gärna få en chans att lära känna dig. Välkommen att skicka in en spontan intresseanmälan.

Forma och utveckla din egen kompetens, oavsett vilken yrkesroll du har.