ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Arbetsledare

På ByggDialog tycker vi att det viktigaste och mest meningsfulla man kan bygga är samhällsfastigheter som t ex skolor och sjukhus. Vi nöjer oss inte där. Vi vill göra det på det mest effektiva sättet i alla projekt. Vår modell innebär systematiskt samarbete där alla aktörer bidrar med sin kompetens i utveckling och byggande. Vill du vara med?

Just nu söker vi en Arbetsledare med placering i vårt område Väst som innefattar Västra Götaland- och Hallands län.

Vad vi erbjuder dig

ByggDialog driver enbart projekt i samverkansformen partnering och har utvecklat en arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och kvalitetssäkrad byggprocess. Projekten blir på så sätt roligare och mer utvecklande för alla inblandade, det kan vi lova.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa. I ByggDialog får du jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare.

Vi ger dig också möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Rollen

Som Arbetsledare på ByggDialog jobbar du i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Du ansvarar för att leda produktionen ute på bygget mot fastställda projektmål. Du arbetar tillsammans med produktionschef och projektingenjör och är ByggDialogs dagliga representant för de yrkesarbetare som arbetar på projektet.

Rollen innebär samordning mellan olika yrkesgrupper och att vara produktionschefens förlängda arm ute i produktion. Du medverkar i metod och systemval, vid arbetsberedningar och upphandling av större köp samt i möten och besiktningar.

Du medverkar även i projektens tidiga skeden där du deltar vid granskning av handlingar, medverkar till att hitta kostnadsbesparingar och föreslår alternativa lösningar, hittar förebyggande åtgärder för en god arbetsmiljö i produktion och förvaltning. Bidrar i kalkylarbetet och förbereder inköp.

Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du har god planeringsförmåga och är stresstålig. Du är duktig på att kommunicera med och leda andra.

Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen.

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt. 

Ansök här

Lena-Kajsa Höglind

HR

lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se