ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Produktionskunnig Arbetsledare/ Projektingenjör

Vill du jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt? Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet.

Tillträde: snarast
Placering: Skövde, projekt AS-blocket KSS

Rollen

AS-blocket är ett nybyggnadsprojekt av högteknologiska vårdlokaler för akutmottagning, röntgen, ambulansintag, IVA, operation och serviceverksamhet, med en yta på ca 40 000 kvm. Projektet som startade 2018 är idag i full produktion och vi behöver nu stötta upp projektorganisationen med ytterligare en arbetsledare eller projektingenjör med produktionskompetens.

Som arbetsledare/projektingenjör jobbar man nära både projektchef, produktionschef, förman och tre arbetsledare för att driva projektet och produktionen framåt. Du får en bred och varierande roll med arbetsuppgifter så som arbetsledning, daglig styrning, kvalité- och miljöarbete, tids- och kostnadsstyrning, inköp av material samt uppföljning av projektets mål och arbetsklimat. Du jobbar också med digitala verktyg så som Dalux, Solibri, dRofus etc. Våra projekt bygger på teamtänkande och samverkan, och du kommer därför även jobba nära och samarbeta med både kunden och alla övriga aktörer i byggprojektet. Rollen kräver ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har erfarenhet från byggproduktion sedan tidigare i en roll som ex. arbetsledare.

Sommaren 2023 beräknas AS-blocket vara färdigställt, och då väntar nya spännande projekt hos oss. Som arbetsledare/projektingenjör kommer du finnas med från de tidiga skedena i samband med projektering, ända fram till färdigställd byggnad. Vi erbjuder en bred arbetsroll med högt tempo och stor delaktighet i stora byggprojekt.

Om oss

Som Sveriges ledande partneringentreprenör utvecklar och byg­ger vi främst framtidens skolor, sjukhus och industri­er. Det är meningsfulla och samhällsbärande projekt, som går i linje med vår värdegrund. Vi arbetar enbart med partnering som arbetssätt och har ut­vecklat en flexibel arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och värdeskapande byggprocess. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa. Vi är ett bolag med hög tillväxttakt och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i bolaget.

Ansökan och urval

Urval och intervjuer görs löpande under våren. Välkommen in med din ansökan. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel:070-753 88 04.

Ansök här