ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Arbetsledare Västerås

ByggDialog fortsätter att växa vilket gör att vi är i behov av att förstärka vår organisation med en arbetsledare i Västerås. Förutom massa härliga och kompetenta kollegor får du jobba med effektiva, meningsfulla och roliga byggprojekt i samverkan. Vi är en modern organisation med en positiv och inkluderande företagskultur, där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet.

Om rollen
Som arbetsledare ansvarar du för att planeringen av alla arbetsmoment ligger i framkant, och ser till att handlingar och material finns framme i tid. I samarbete med de andra i projekten ser du också till att tidsplanen hålls. Som arbetsledare finns du med i projektets alla faser och fungerar som en länk mellan tjänstemän och yrkesarbetare, projektering och produktion. Du är med i projektets tidiga skeden där du deltar i metod- och systemval vid arbetsberedningar, granskar handlingar, medverkar vid upphandlingar av större inköp samt deltar i möten och besiktningar. Du bidrar till kalkylarbetet, hittar kostnadsbesparingar och föreslår alternativa lösningar. Du jobbar även med förebyggande åtgärder för en god och säker arbetsmiljö i produktion.

Vi söker dig som…
Har erfarenhet från en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du behöver ha en god samordningsförmåga och vara duktig på att kommunicera med och leda andra. I din roll är det också viktigt att du är bra på att planera och är stresstålig. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och en öppen dialog i byggprocessen.

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande byggnader som skolor, sjukhus och industrier. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektiv och kvalitetssäkrad byggprocess. Projekten blir på så sätt roligare och mer utvecklande för alla inblandade. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi bygg- och partneringprocessen hela vägen från tidiga skeden och projektering till genomförande och överlämning. Vi har idag ca 280 anställda och omsätter drygt 3 mdkr.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070–753 88 04.
Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

 

Ansök här