ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Arbetsledare Västra Götaland

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven arbetsledare till projekt i de Sydöstra delarna av Västra Götaland. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Välkommen till oss!

Om rollen
Som arbetsledare ansvarar du för att planeringen av alla arbetsmoment ligger i framkant och ser till att handlingar och material finns framme i tid. I samarbete med de andra i projekten ser du också till att tidsplanen hålls. Som arbetsledare finns du med i projektets alla faser och fungerar som en länk mellan tjänstemän och yrkesarbetare, projektering och produktion. Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:

– Delta i metod- och systemval vid arbetsberedningar
– Granska handlingar
– Medverka vid upphandlingar av större inköp
– Delta i möten och besiktningar
– Bidra till kalkylarbetet
– Hitta kostnadsbesparingar och föreslå alternativa lösningar
– Arbeta med förebyggande åtgärder för en god och säker arbetsmiljö i produktion

Vad vi erbjuder
Som arbetsledare hos oss får du jobba med produktiva, lärorika och roliga byggprojekt i samverkan. Vi jobbar alltid i team där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprojekt. Du får också lyhörda, trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer. Vi är måna om att våra medarbetare kan växa och utvecklas, och du får därför löpande den kompetensutveckling du behöver via vår egen Akademi. Utöver erbjuder vi också:

– Maximalt friskvårdsbidrag
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Hälsoundersökning vartannat år via Företagshälsovården
– Trygga kollektivavtal
– Trevliga jul- och sommarfester varje år
– Riktigt gott kaffe

Vi söker dig som är…
Yrkesarbetare med minst två års erfarenhet som arbetsledare för byggproduktion, eller utbildad civil-/högskoleingenjör inom bygg med minst två års erfarenhet av byggprojekt. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Det är många saker som händer i ett byggprojekt och därför är egenskaper som flexibilitet, ansvarstagande och engagemang viktiga för denna roll.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Tillträde är under våren/sommaren 2023 eller enligt överenskommelse. Har du frågor om hur det är att jobba hos oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Andersson, Rekryterare, på tel. 072-590 26 03 alternativt elin.andersson@byggdialog.se

Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen in med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här