ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Erfaren projektingenjör till Västerås

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven projektingenjör till ett av våra projekt i Västeråsområdet. Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig nyckelperson under projektets alla delar. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Så, välkommen till oss!

Om rollen
Som projektingenjör hos oss har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända fram till färdigställd byggnad. Vårt projekt i Västerås har redan kommit en bit in i processen och vi behöver en person som kan vara med och driva projektet vidare. Du har en samordnande och central roll i projektet, och kommer vara ett viktigt stöd till hela projektorganisationen i en mängd frågor. Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:

– Framtagning av budget och kalkyler
– Tid- och kostnadsstyrning
– Inköp av material
– Upphandling av samarbetsparters
– Uppföljning av projektets mål och arbetsklimat
– Produktionsplanering

I våra projekt fokuserar vi på digital utveckling vilket gör att du i stor utsträckning arbetar med våra digitala verktyg i din vardag.

Vad vi erbjuder
Som projektingenjör hos oss får du jobba med produktiva, lärorika och roliga byggprojekt i samverkan. Vi jobbar alltid i team där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprojekt. Du får också lyhörda, trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer. Vi är måna om att våra medarbetare kan växa och utvecklas, och du får därför löpande den kompetensutveckling du behöver via vår egen Akademi. Utöver erbjuder vi också:

– Maximalt friskvårdsbidrag
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Hälsoundersökning vartannat år via Företagshälsovården
– Trygga kollektivavtal
– Trevliga jul- och sommarfester varje år
– Riktigt gott kaffe

Vi söker dig som är…
Utbildad civil- eller högskoleingenjör inom bygg eller som har varit hantverkare och studerat vidare på yrkeshögskola. Du behöver ha minst två års erfarenhet av byggprojekt. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Det är många saker som händer i ett byggprojekt och därför är egenskaper som flexibilitet, ansvarstagande och engagemang viktiga för denna roll.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson, tel. 072-590 26 03, elin.andersson@byggdialog.se
Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

 

 

Ansök här