ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

IT-support

ByggDialog fortsätter att växa och vi behöver nu utöka IT-funktionen med ytterligare en person. Vi söker dig som sätter service och personligt engagemang högt på dagordningen. Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer vara en del av ett team som drivs av att utveckla och ligga i teknikens framkant.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen har du erfarenhet från IT-support och servicedeskarbete i komplexa miljöer med stort Microsoft fokus. Du har en examen inom IT eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har dokumenterad kompetens av Microsoft Endpoint, Azure AD och Cisco Meraki. Som person är du engagerad, nyfiken, lösningsorienterad samt en lagspelare. Du uppskattar enkel kommunikation, prestigelöshet och har en kommunikativ förmåga. Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Karlstad. B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Servicedeskarbete med slutanvändarsupport
  • Kontakt med underleverantörer och konsulter av tjänster och produkter
  • Delta i införande och förändringsprojekt av befintliga och nya system
  • Förberedelser av hårdvara
  • Hantering av beställningar av hårdvara
  • Installation av arbetsplatser och nätverksutrustning
  • Felsökning av hård- och mjukvara

Ansökan
Urval kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Start: Omgående.
Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta IT-samordnare Martin Höök, tel. 070-285 11 00.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt.
För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande byggnader som skolor, sjukhus och industrier. Vi har idag ca. 280 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor. Vi strävar efter att vara en entreprenör som inte väntar på utvecklingen, utan som själva driver den framåt.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här