ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

LIA-praktik (för dig som läser på yrkeshögskola)

ByggDialog är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Välkommen att göra din LIA-praktik hos oss!

Vi erbjuder ett varierande utbud av praktikmöjligheter för dig som studerar. LIA-praktik är för dig som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning. Vi tar in LIA-praktikanter under både vår- och höstterminen.

Exempel på vad du får göra under en LIA-praktik hos oss:
– Mängda material – inkl. beställning och mottagning
– Skapa/lägga till egenkontroller i Dalux
– Arbetsleda och samordna ByggDialog och övriga entreprenörer
– Utföra skyddsronder
– Utföra arbetsberedningar

Med projekt som sträcker sig från norr till söder är vi redo att välkomna dig till någon av våra byggarbetsplatser runt om i hela landet. Hos oss blir du en del av en trygg, varm och pålitlig arbetsgivare. 

ByggDialog är specialiserade på partnering och en av de ledande aktörerna i Sverige. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen. Från projektering hela vägen till genomförande och överlämning. Vi är idag ca 370 anställda och omsätter över 3 miljarder.

Vid frågor kontakta vår Rekryterare Elin Andersson på elin.andersson@byggdialog.se alternativt 072-590 26 03

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här