ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Platschef Gävle

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven platschef till projekt i Gävle. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Välkommen till oss!

Om rollen
Som platschef hos oss har du en värdefull roll redan i ett tidigt skede. Du får jobba tillsammans med både kunder och underentreprenörer och bidrar med din kompetens hela vägen från projektering till överlämnande. Genom detta får du möjlighet att påverka system-, teknik- och metodval för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad produktion. Du får en utvecklande och stimulerande nyckelroll i ett härligt team som jobbar mot samma mål för att nå de bästa resultaten.

Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:
– Övergripande ansvar för att planera och driva byggproduktionen
– Ansvar för arbetsmiljö, produktionsplanering, tids- och resursplanering samt kostnadsstyrning
– Involvera medarbetare, samarbetspartners och underentreprenörer i ByggDialogs arbetssätt
– Rollen kräver planeringsförmåga, stresstålighet och en förmåga att kommunicera och leda andra

Vi erbjuder
Hos oss jobbar du i en modern organisation som präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla. Vi erbjuder produktiva, lärorika och roliga byggprojekt där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva byggprocessen i samverkan på ett effektivt sätt. Du får också lyhörda och trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer. Vi söker dig som vill vara med och planera, driva och utveckla våra byggprojekt, från tidigt skede fram till färdigställd byggnad. Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Som anställd på ByggDialog får du bland annat även ta del av det här:
– Maximalt friskvårdsbidrag
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Kompetensutveckling via vår egen Akademi
– Hälsoundersökning vartannat år via Företagshälsovården
– Trygga kollektivavtal
– Trevliga jul- och sommarfester varje år
– Riktigt gott kaffe

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet i rollen som platschef i byggprojekt. Då arbetet innebär kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och många andra aktörer är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor.

Vi utför en sedvanlig bakgrundskontroll innan beslut om anställning fattas.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Björkenstam, Områdeschef, tel. 072-574 88 88. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Elin Andersson, Rekryterare, på tel. 072-590 26 03 alternativt elin.andersson@byggdialog.se

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag som är specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag ca 370 anställda och omsätter över 3 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

 

Ansök här