ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Platschef till Göteborgsområdet

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven platschef till våra projekt i Göteborgsområdet. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Välkommen till oss!

Om rollen
Som platschef hos oss har du en värdefull roll redan i ett tidigt skede. Du får jobba tillsammans med både kunder och underentreprenörer och bidrar med din kompetens hela vägen från projektering till överlämnande. Du får en utvecklande och stimulerande nyckelroll i ett härligt team som jobbar mot samma mål för att nå de bästa resultaten.

Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:
 – Övergripande ansvar för att planera och driva byggproduktionen
 – Ansvar för arbetsmiljö, produktionsplanering, tids- och resursplanering samt kostnadsstyrning
 – Involvera medarbetare, samarbetspartners och underentreprenörer i ByggDialogs arbetssätt

Vi erbjuder
Hos oss jobbar du i en modern organisation som präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla. Vi erbjuder produktiva, lärorika och roliga byggprojekt där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprocesser i samverkan. Du får också lyhörda, trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer. Vi söker dig som vill vara med och planera, driva och utveckla våra byggprojekt, från tidigt skede fram till färdigställd byggnad. Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Vem söker vi?
Vi söker en erfaren platschef som har vana av att leda byggproduktionen framåt mot uppsatta tid- och kostnadsmål. Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt med partnering som arbetssätt. Då arbetet innebär kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och många andra aktörer är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson, tel. 072-590 26 03 alt. elin.andersson@byggdialog.se

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag ca 390 anställda och omsätter över 3 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här