ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Platschef Värmland

Nu söker vi en platschef med ett brinnande intresse för produktion! Vill du tillsammans med ditt team arbeta på ett nytt sätt och vara med och påverka, utveckla och leverera samhällsnyttiga byggprojekt med fokus på tid, kostnad, kvalitet och hållbarhet? Då är du den vi söker. 

Just nu söker vi en Platschef  med placering på projekt i Värmland. 

Om oss

Vi är ett byggentreprenörsföretag som enbart jobbar i samverkansformen partnering. Vi vill bidra till ett bättre samhälle bl.a. genom att bygga meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar, främst lokaler för vård och skola. Vi har utvecklat en ärlig och inkluderande arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Hos oss samverkar beställare, verksamhet, entreprenörer och övriga aktörer i alla led, i en helt integrerad organisation där alla får komma till tals. Det ger en effektivare och kvalitetssäkrad byggprocess med större möjligheter till utveckling, innovationer och bättre slutresultat. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba.

Rollen

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. Du är delaktig redan i projekteringsfasen och har möjlighet att påverka system-, teknik- och metodval redan i det tidiga skedet. Vår företagskultur bygger på ett teamtänkande där vi jobbar gränsöverskridande och hjälps åt i alla led, för projektets bästa. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare men du jobbar alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. I din roll ansvarar du bland annat för arbetsmiljö, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare, samarbetspartners och underentreprenörer i ByggDialogs arbetssätt. Du får en stimulerande och utvecklande nyckelroll i ett härligt team och i samhällsviktiga projekt. Vi ger dig också möjlighet till löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Vi söker dig som har arbetat som platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.

Läs mer om hur det är att jobba som platschef/produktionschef hos oss här

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt.

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss så är du varmt välkommen att ringa personalchef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070–753 88 04.

Ansök här