ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Platschef Värnamo

ByggDialog AB fortsätter att växa på nya geografier vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation ytterligare i södra Sverige. Vi söker nu en platschef till Värnamo. Vårt företag präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla.
Hos oss jobbar du i en modern organisation med produktiva, lärorika och roliga byggprojekt där du tillsammans med underentreprenörer och övriga hjälps åt att planera och driva effektiva byggprocesser. Låter det som något för dig? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka tjänsten.

Om rollen
Som platschef hos oss har du en värdefull roll redan i ett tidigt skede. Du får jobba tillsammans med både kunder och underentreprenörer och bidrar med din kompetens hela vägen från projektering till överlämnande. Genom detta får du möjlighet att påverka system-, teknik- och metodval för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad produktion.

Du har det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen mot fastställda tidsramar samt ekonomiska och tekniska mål. Du ansvarar för arbetsmiljö, produktionsplanering, tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare, samarbetspartners och underentreprenörer i ByggDialogs arbetssätt. Rollen som platschef kräver planeringsförmåga, stresstålighet och en förmåga att leda andra och kommunicera.

Du får en utvecklande och stimulerande nyckelroll i ett härligt team som jobbar mot samma mål för att nå de bästa resultaten.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Platschef har du några års erfarenhet inom byggproduktion och känner dig trygg i din yrkesroll och vill utvecklas vidare. Då arbetet innebär kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och många andra aktörer är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor.

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande byggnader som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Karlstad och har idag ca 250 anställda och omsätter drygt 3 mdkr.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler

Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070–753 88 04.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

Ansök här