ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Praktik (för dig som läser på högskola eller universitet)

Välkommen att göra din praktik hos oss! Praktiken är för dig som läser en byggrelaterad utbildning på högskola eller universitet, där praktiken ingår som ett moment i din utbildning. Vi tar in praktikanter under både vår- och höstterminen.

Exempel på vad du får göra under din praktik hos oss:
– Beställa material och jämföra priser
– Mängdning av material
– Delta på olika sorters möten
– Gå med på skyddsronder
– Utföra egenkontroller i produktionen
– Arbeta med digitala verktyg i produktionen
– Arbeta med fuktsäkert byggande

ByggDialog är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Med projekt som sträcker sig från norr till söder är vi redo att välkomna dig till våra byggarbetsplatser runt om i hela landet. Hos oss blir du en del av en trygg, varm och pålitlig arbetsgivare. 

ByggDialog är specialiserade på partnering och en av de ledande aktörerna i Sverige. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen. Från projektering hela vägen till genomförande och överlämning. Vi är idag ca 370 anställda och omsätter över 3 miljarder.

Vid frågor kontakta vår rekryterare Elin Andersson på elin.andersson@byggdialog.se alternativt 072-590 26 03.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här