ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Produktionschef

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling av människor och som på riktigt jobbar tillsammans med alla aktörer i hela byggprojektet dvs. som jobbar med partnering fullt ut i alla led? Då har du chansen nu.

Just nu söker vi Produktionschef (Platschef) med placering i Dalarna.

Vad vi erbjuder dig

Längtar du efter rätt förutsättningar för att driva en effektiv byggproduktion? Vill du jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare och vara ansvarig för samhällets viktigaste byggprojekt?

ByggDialog driver enbart projekt i samverkansformen partnering och har utvecklat en arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Vi bygger alltid meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar, främst lokaler för vård och skola. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och kvalitetssäkrad byggprocess. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa.

Vi ger dig också möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Rollen

Som Produktionschef på ByggDialog jobbar du alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Du har det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som arbetar eller har arbetat som produktionschef/platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt.

Ansök här

Lena-Kajsa Höglind

HR

lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se