ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Projekteringsledare Gävleborg

Nu söker vi på ByggDialog en projekteringsledare till Gävleborg!
Jobbar du idag som projekteringsledare och vill prova på en anställning i samverkan där dina och allas kompetenser tas till vara på? Då kanske det är just dig vi söker.

Om rollen
Som projekteringsledare hos oss har du en viktig roll i projektets tidiga skede. Du ansvarar för att leda, planera och fördela projekteringsarbetet. Det är en bred roll där du har mycket kontakt med beställare och övrig projektorganisation, och ser till att alla jobbar effektivt tillsammans med projektets slutmål i fokus. Du medverkar vid upphandling av underentreprenörer och konsulter, upprättar risk- och möjlighetsanalyser samt ser till att lagstiftning följs vid projekteringen och mycket därtill.

Vi söker dig som…
Är utbildad civilingenjör eller motsvarande/har en byggteknisk högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet i rollen som projekteringsledare. Du behöver vara kommunikativ, strukturerad och ha en förmåga att driva projekteringsarbetet framåt på ett effektivt och flexibelt sätt. Rollen kräver god samarbetsförmåga med många olika människor och discipliner. Vi lägger därför också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson, tel: 072-590 26 03, elin.andersson@byggdialog.se  

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 380 anställda och omsätter ca 3,2 miljarder.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!
Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala medier.

Ansök här