ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Projektingenjör

Vill du jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt? Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet.

Just nu söker vi en Projektingenjör till vårt område Mitt som innefattar Värmlands-, Örebro- och Dalarnas län.  

Vad vi erbjuder dig

Som Sveriges ledande partneringentreprenör utvecklar och byg­ger vi främst framtidens skolor, sjukhus och industri­er. Det är meningsfulla och samhällsbärande projekt, som går i linje med vår värdegrund. Vi arbetar enbart med partnering som arbetssätt och har ut­vecklat flexibla system/arbetsmodeller som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och värdeskapande byggprocess. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa.

Förutom ansvar och stimulerande arbetsup­pgifter erbjuder vi dig skräddarsydd kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Rollen

Som projektingenjör har du en bred och varierande roll då du ingår i projektorganisationen från tidigt skede i samband med projektering till färdigställd byggnad.

Du arbetar nära, och är ett stöd till, projektchef och projektledare under fas 1 och till produktionschef i samband med byggproduktion.

I rollen ingår bl.a. att medverka i: anbudsarbete, upphandling av samarbetspartner, budget och kalkyler och kalkylkopplingar mot 3D-modeller, tid- och kostnadsstyrning, inköp av material samt uppföljning av projektets mål och arbetsklimat i samarbete med projektledare.

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör. Vi ser gärna att du ahr ett par års erfarenhet i liknade roll. Rollen kräver kunskap om byggproduktion och ekonomin, ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en bred arbetsroll med stor variation i arbetsuppgifter, högt tempo och stor delaktighet i spännande och ofta stora byggprojekt.

ByggDialog är ett bolag med hög tillväxttakt. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i bolaget. Hos oss arbetar du i lag och i nära samarbete med alla aktörer i byggprojektet.

I området Mitt driver vi just nu bla. skol- förskoleprojekt samt kontor i Örebro, strategisk partnering i Årgäng, Säffle och Forshaga samt LSS boende i Sunne. I övriga områden driver vi bla. ny psykiatri- och akutmottagning samt Specialisttandvårdscentrum i Skövde, A Working Lab vid Chalmers i Göteborg, förskolor och skolor i Ale kommun norr om Göteborg, sjukhus i Sala och Falun mfl.

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt. 

Flera lediga tjänster

ByggDialog är i en stark tillväxtfas och har just nu även behov av produktionschefer/platschefer och projektledare på flera olika orter i Sverige bl.a. Skövde, Göteborg, Hallandsregionen, Värmland, Örebro, Stockholm med kranskommuner.

Ansök här

Lena-Kajsa Höglind

HR

lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se