ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Projektingenjör Värnamo

ByggDialog AB söker en projektingenjör till Värnamo. Är du utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg eller hantverkare och gått på yrkeshögskola? Ansök nu till den varierande och utvecklande rollen med möjlighet att prova på byggprocessens alla delar. Det kanske är just dig vi söker.

Om rollen
Som projektingenjör har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända till färdigställd byggnad. Du arbetar nära projektchef och projektledare under fas 1 och produktionschef under byggproduktionen och är ett viktigt stöd till hela projektorganisationen under projektets alla faser. Du jobbar ute på byggprojektet med en varierande bredd av arbetsuppgifter som framtagning av budget och kalkyler, tid- och kostnadsstyrning, inköp av material, upphandling av samarbetspartners, uppföljning av projektets mål och arbetsklimat i samarbete med projektledare, samordning och arbetsledning. Bor du i Jönköping, Kronoberg eller Kalmar län och tycker detta låter intressant? Då kan det vara just dig vi söker.

Vi söker dig som är…
Utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt har erfarenhet som hantverkare och gått på yrkeshögskola. Du kan vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet i branschen. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Egenskaper som ansvarstagande och engagerad är viktiga för denna roll.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig nyckelperson under projektets alla delar. Du får jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt. Du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet. Genom vår utbildningsakademi får du möjlighet att bygga på eller fördjupa dina kunskaper ytterligare inom en mängd områden. Framför allt får du jobba med härliga och kompetenta medarbetare i ett värderingsstyrt och schysst byggföretag som vill göra skillnad på riktigt. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas.

Vår värdegrund, vårt hållbarhetsarbete och vårt jämställdhetsarbete kan du läsa mer om på vår hemsida www.byggdialog.se. Här kan du även läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är i dag 280 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor.

Bra att veta
Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller på Instagram, Facebook och Linkedin.
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare Elin Andersson, tel: 072-590 26 03.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

Ansök här