ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Projektingenjör Västerås

ByggDialog fortsätter att växa vilket gör att vi är i behov av att förstärka vår organisation med en projektingenjör i Västerås. Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig nyckelperson under projektets alla delar. Du får jobba i en modern organisation med härliga kollegor och med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet.

Om rollen
Som projektingenjör har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända till färdigställd byggnad. Du arbetar nära projektchef och projektledare under fas 1 och produktionschef under byggproduktionen, men är ett viktigt stöd till hela projektorganisationen under projektets alla faser. Du jobbar ute på byggprojektet med en varierande bredd av arbetsuppgifter så som exempelvis framtagning av budget och kalkyler, tid- och kostnadsstyrning, inköp av material, upphandling av samarbetspartners, uppföljning av projektets mål och arbetsklimat i samarbete med projektledare, samordning och i vissa fall arbetsledning.

Vi söker dig som …
Är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom bygg alternativt yrkesteknisk högskola inom bygg och har minst två års erfarenhet. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Det är många saker som händer i ett byggprojekt och därför är egenskaper som ansvarstagande och engagerad viktiga för denna roll.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en varierande och utvecklande roll där du får möjlighet att prova på byggprocessens alla delar, och utveckla en bred kompetens inom hela byggprocessen. Genom vår utbildningsakademi får du möjlighet att bygga på eller fördjupa dina kunskaper ytterligare inom en mängd områden. Men framför allt får du jobba med härliga och kompetenta medarbetare i ett värderingsstyrt och schysst byggföretag som vill göra skillnad på riktigt.
Vår värdegrund, vårt hållbarhetsarbete och vårt jämställdhetsarbete kan du läsa mer om på vår hemsida byggdialog.se. Här kan du även läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 280 anställda och omsätter drygt 3 mdkr. Vi har projekt i mellersta Sverige bland annat i Stockholm, Mälardalen, Örebro, Dalarna, Värmland, Småland och Västra Götaland. Vi är ett företag med hög tillväxttakt och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070–753 88 04.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

Ansök här