ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Projektingenjörer till flera orter

Just nu söker vi projektingenjörer som vill bli en del av vårt team och ha en betydelsefull roll i våra projekt. Är du utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg eller hantverkare och gått på yrkeshögskola? Ansök nu till den utvecklande rollen med möjlighet att prova på byggprocessens alla delar. 

Om rollen 
Älskar du byggprojekt och vill jobba i ett företag där du kan lägga all din energi på det som verkligen betyder något och som driver projekt framåt? Där du får utvecklas och vara med och påverka förutsättningarna från start? Hos oss har vi ett öppet och inkluderande arbetsklimat där alla kompetenser hjälps åt för att få kontroll och effektivitet i byggprocessen redan från början. Som projektingenjör har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända till färdigställd byggnad.

Du arbetar nära projektchef och projektledare under fas 1 och produktionschef under byggproduktionen och är ett viktigt stöd till hela projektorganisationen under projektets alla faser. Du jobbar ute på byggpojektet med en varierande bredd av arbetsuppgifter som framtagning av budget och kalkyl, tid- och kostnadsstyrning, inköp av material, upphandling av samarbetspartners, uppföljning av projektets mål och arbetsklimat i samarbete med projektledare, samordning och arbetsledning. 

Vi söker dig som är…
Utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt har erfarenhet som hantverkare och gått på yrkeshögskola. Du kan vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet i branschen. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Egenskaper som ansvarstagande och engagerad är viktiga för denna roll. 

Vad vi erbjuder 
Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig nyckelperson under projektets alla delar. Du får jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt. Du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet. Genom vår utbildningsakademi får du möjlighet att bygga på eller fördjupa dina kunskaper ytterligare inom en mängd områden. Framför allt får du jobba med härliga och kompetenta medarbetare i ett värderingsstyrt och schysst byggföretag som vill göra skillnad.

Vår värdegrund, vårt hållbarhetsarbete och vårt jämställdsarbete kan du läsa mer om på vår hemsida www.byggdialog.se. Här kan du även läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst sämhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag ca. 280 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor. Vi har projekt i mellersta Sverige, bland annat Värnamo, Vetlanda, Skövde, Svenljunga och Tranemo. 

Ansökan
Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070-753 88 04.

Ansök här