ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Rekryterare

 

Älskar du rekrytering och att hitta den perfekta matchningen mellan arbetsgivare och kandidater? Då har vi jobbet för dig!

ByggDialog är ett byggentreprenadföretag som växer stadigt. Vi behöver nu stärka upp personalavdelningen med en driven och kontaktskapande rekryterare.

Hos oss har du en bred och spännande roll där du är delaktig i hela processen från inledande kontakt med kandidater hela vägen till påskrivet anställningsavtal. I dina arbetsuppgifter ingår bland att ta fram kravprofiler, utforma annonser, CV-granskning och urval. En stor och viktig del i ditt arbete är att aktivt söka upp kandidater s.k headhunting. Du sköter också de inledande kontakterna med potentiella kandidater, bokar och genomför intervjuer och telefonintervjuer samt sköter referenstagning och uppföljning. Eftersom vi anställer många nyutexaminerade, ansvarar du även för kontakt med studenter och utbildningsansvariga på olika eftergymnasiala skolor. I din roll sköter du det administrativa och praktiska arbetet i stort som smått samtidigt som du successivt utvecklar och förfinar rekryteringsarbetet hos oss.

Rekryteringsarbetet omfattar alla våra geografier där vi har byggprojekt. Du jobbar i nära samarbete med personalchef och rekryterande chefer, som är alla är involverade och håller intervjuer i hög grad. Hos oss blir du en del av en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar och en kultur fylld av engagemang och samarbete.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen behöver du ha lätt för att prata med och få kontakt med människor, samt ha god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

I denna tjänst kan du antingen vara nyexaminerad från exempelvis PA-programmet alternativt ha jobbat några år med rekrytering. Vi anpassar rollen utifrån vilken erfarenhet du har med dig. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös, driven och inte rädd för att kavla upp ärmarna.

Placering: centrala Karlstad.

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Tillträde: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse.
Varaktighet, arbetstid: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta personalchef Lena-Kajsa Höglind, lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se eller 010-459 88 04.

Kort fakta om oss

ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällbärande byggnader som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede, hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Karlstad och har idag ca 250 anställda och omsätter drygt 3 mdkr.

Mer information hittar du på byggdialog.se eller på våra sociala kanaler.

Ansök här