ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Snickare till Värnamo

Vi söker snickare för byggprojekt i Värnamo där vi just nu genomför nybyggnation av en fullstor idrottshall, en skola 4-6 och en F-3 skola.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som snickare hos oss har du en viktig roll i våra byggprojekt, där du tillsammans med arbetslaget bidrar till byggnationens framdrift och färdigställande. Du arbetar nära arbetsledare och produktionschef ute på bygget med en bredd av arbetsuppgifter. Allt från grundläggning till stomresning och invändiga snickerier. Bor du i Värnamo med omnejd och tycker detta låter intressant? Då kan det vara just dig vi söker.

Vi söker dig som är…
Färdigutbildad snickare och som har erfarenhet från byggbranschen. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Egenskaper som ansvarstagande och engagerad är viktiga för denna roll.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig del av arbetslaget. Du får jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt. Vi har en öppen, inkluderande och vänlig företagskultur där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet. Framför allt får du jobba med härliga och kompetenta medarbetare i ett värderingsstyrt och schysst byggföretag som vill göra skillnad på riktigt – för både människor, miljö och branschen i stort. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas.

Vår värdegrund, vårt hållbarhetsarbete och vårt jämställdhetsarbete kan du läsa mer om på vår hemsida www.byggdialog.se. Här kan du även läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta personalansvarig Daniel Frykenlind, tel: 070-53 59 241.
Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är ett företag med stark tillväxt, som idag har 280 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller på Instagram, Facebook och Linkedin.

Ansök här