ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Sommarjobb 2022

När du sommarjobbar hos oss arbetar du nära platschef och förman på något av våra byggprojekt. Vilka arbetsuppgifter du får göra är beroende av vilket byggprojekt du är på. Är du ute i produktion är du med i planeringen av den dagliga produktionen tillsammans med platschef och förman, gör beställning av material för daglig drift och deltar i lagbasmöten. I arbete inne på projektkontoret deltar du i inköp tillsammans med projektingenjör, deltar i bygg- och ekonomimöten, deltar i prognosarbeten och tidsplanering.

Anställningsmöjligheter

För oss är sommarpraktiken ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare. Därför gör vi ett noggrant urval bland ansökningar. Vi är ett företag som växer och anställer ett stort antal nyexaminerade studenter varje år. För rätt person är chanserna till anställning mycket goda.

Urval och ansökan

Urval görs under maj 2022 och återkoppling ges till dig då. Ansöka kan du dock gärna göra redan nu. Uppge i din ansökan var du har önskemål och möjlighet att jobba. Kika gärna här på vår hemsida var vi har projekt.

 

Ansök här