ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Sommarjobb 2023

Sök sommarjobb hos oss på ByggDialog och komplettera dina teoretiska kunskaper från universitetet/högskola med praktisk erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
När du sommarjobbar hos oss arbetar du nära arbetsledningen på något av våra byggprojekt. Vilka arbetsuppgifter du får göra är beroende av vilket byggprojekt du är på. Är du ute i produktionen är du med i planeringen av den dagliga produktionen. Du gör beställningar av material för daglig drift och deltar i lagbasmöten. När du arbetar inne på projektkontoret deltar du i inköp tillsammans med projektingenjör, deltar i bygg- och ekonomimöten, deltar i prognosarbeten och tidsplanering.

Vi brukar lägga tonvikten vid den praktiska erfarenheten av byggprocessen för att ge dig en inblick i hur det är att jobba i ett byggprojekt. Sommarjobbet är ett bra sätt att lära känna varandra, och många av våra anställda har en gång i tiden börjat sin karriär som sommarjobbare hos oss.

Anställningsmöjligheter
Vi ser sommarjobbet som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare. Därför gör vi ett noggrant urval bland alla ansökningar som kommer in. Vi är ett företag som växer och anställer ett stort antal nyexaminerade studenter varje år. För rätt person är chanserna till anställning mycket goda.

Ansökan
Urval och återkoppling sker under mars/april 2023. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson på 072-590 26 03, eller mejla till elin.andersson@byggdialog.se

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen in med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsviktiga byggnader som skolor, sjukhus, tekniska anläggningar och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi bygg- och partneringprocessen hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är ett företag med stark tillväxt, som idag har ca 290 anställda och omsätter drygt tre miljarder kronor. Vi har projekt i mellersta Sverige bland annat i Stockholm, Mälardalen, Örebro, Dalarna, Värmland, Småland, Västra Götaland och Halland.

Ansök här