ByggDialogs AkademiKontakt
ByggDialogs AkademiKontakt

Vi söker nya medarbetare till Gävleborg

ByggDialog är ett modernt byggföretag som präglas av en schysst och inkluderande företagskultur, ett stort driv och en stark teamkänsla. Vi expanderar vår verksamhet och behöver därför flera nya medarbetare till vårt team i Gävleborg. Ta chansen och bli en av oss.

De roller vi söker är projektingenjörer, platschef, arbetsledare och projekteringsledning. Vi söker dig som har några års erfarenhet i den aktuella rollen och som vill vara med och planera, driva och utveckla våra byggprojekt i området. Eftersom vi jobbar nära både kunder, underentreprenörer, leverantörer och andra aktörer behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och trivas i mötet med människor.  Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka någon av tjänsterna redan idag!

Vad vi erbjuder
Hos oss jobbar du i en modern, prestigelös och välkomnande organisation som bygger på teamkänsla och lagarbete. Vi erbjuder produktiva, lärorika och roliga byggprojekt där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprocesser i samverkan. Du får också lyhörda, trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer.

Som anställd på ByggDialog får du bland annat även ta del av det här:

– Maximalt friskvårdsbidrag
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Kompetensutveckling via vår egen Akademi
– Hälsoundersökning vartannat år via Företagshälsovården
– Trygga kollektivavtal
– Trevliga jul- och sommarfester varje år
– Riktigt gott kaffe

Ansökan
I ansökningsformuläret anger du vilken tjänst du är intresserad av att söka. Urval kommer sen att ske löpande. Har du frågor angående tjänsterna eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson, tel. 072-590 26 03 alt. elin.andersson@byggdialog.se

Mer om de olika rollerna
Projektingenjör
Som projektingenjör hos oss har du en central och samordnande roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända fram till färdigställd byggnad. Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis tekniska utredningar, granskningsrutiner och dess underlag, framtagning av kalkyl och budget, tid- och kostnadsstyrning, inköp/upphandlingar, uppföljning av leverantörer, kvalitets- och hållbarhetsarbete, produktionsplanering etc. I våra projekt fokuserar vi på digital utveckling vilket gör att du i stor utsträckning arbetar med våra digitala verktyg i din vardag.

Arbetsledare
Som arbetsledare finns du med i projektets alla faser och fungerar som en länk mellan tjänstemän och produktion. Du planerar bl.a. för produktionens framdrift, att handlingar och material finns framme i tid, deltar i metod- och systemval och ser till att tidplanen hålls. Du är en praktiker med administrativa talanger som har förmåga att leda och samordna arbetslaget på bygget.

Platschef
Som platschef är du delaktig i det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, produktionsplanering, tids- och resursplanering, kostnadsstyrning samt för att bygga ett sammansvetsat och bra team på bygget. Du har också en värdefull roll i projektet redan i ett tidigt skede där din kompetens bidrar till att säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad produktion.

Projekteringsledning
Som en del av projekteringsgruppen är du ansvarig för att organisera och leda projekteringen på ett kvalitativt, miljömässigt och ekonomiskt sätt. Du håller i möten, tar fram projekteringstidplan, mötesrutiner och samordnar alla discipliner och tvärfackliga arbetsgrupper för en effektiv framdrift. Du följer även upp budget och håller i erfarenhetsworkshops mellan projektering och produktion.   

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och tekniska anläggningar. Med engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag drygt 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.

Ansök här